KiVa Koulu –ohjelma
Rekisteröitymislomake

Koulun tai rekisteröityvän yksikön tiedot

Koulun virallinen nimi sekä yksikkö tai toimipaikka, jos koulusta rekisteröityy vain osa

(Suomen kunta, jonka alueella koulu sijaitsee)

KiVa Koulu –ohjelman käyttö muuttuu maksulliseksi 2016 syksystä alkaen. Nykyiset KiVa-koulujen nettitunnukset ovat voimassa syyskuun 2016 loppuun asti. Uudelleenrekisteröitymisensä jälkeen koulu saa uudet tunnukset. Lukuvuosimaksun hinta määräytyy joko koulu- tai kuntakohtaisesti. Alla koulukohtaiset hinnat:

alle 50 oppilasta50€
50 - 150 oppilasta100€
151 - 300 oppilasta200€
301 - 450 oppilasta300€
yli 450 oppilasta400€

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Huom! Turun yliopistolla on käytössä 15 euron pienlaskutuslisä (alv 0%), joka lisätään laskuihin, joiden veroton loppusumma on alle 100 euroa.

Oletamme koulun käyttävän KiVa Koulu –ohjelmaa opetuskielellä. Opetuskielenä suomen- ja ruotsinkieliset koulut voivat käyttää ohjelmaan suomeksi ja ruotsiksi ja niiden on mahdollista valita lisäkieleksi englanti. Vastaavasti englanninkielisten koulujen on mahdollista valita suomi ja ruotsi. Lisäkielen valinnasta peritään 50 euron maksu. Hintaan lisätään alv. 24%.
Osoitetiedot virallisessa muodossa ilman lyhenteitä.

Laskutustiedot

Valitse laskutiedoiksi kuntalisenssi, mikäli kunta maksaa lukuvuosimaksun keskitetysti. Siinä tapauksessa ei muita laskutustietoja tarvitse täyttää.

Rekisteröityvän koulun/yksikön rehtorin tiedot

Enintään kaksi nimeä ja sähköpostiosoitetta erotettuna pilkulla.

Rekisteröityvän koulun/yksikön KiVa-yhteyshenkilön tiedot

Enintään kaksi nimeä ja sähköpostiosoitetta erotettuna pilkulla.

Mikäli lomake ei anna vastata johonkin kohtaan tarvittavalla tavalla, tai haluatte antaa muuta tietoa, sen voi kirjoittaa alle.

Jos kaverikoulutoiminta kiinnostaa kouluanne, saatte meiltä koulun yhteystiedot. Varsinainen yhteistoiminta jää teidän organisoitavaksi.

Jotta varmistumme siitä, että tämän lomakkeen on täyttänyt ihminen eikä tietokone, vastatkaa viereiseen kysymykseen: